Bittikarttakuvien muuntaminen vektorigrafiikaksi

Vektorigrafiikkaa voidaan suurentaa kuvan laadun kärsimättä. LibreOffice Draw'ssa ja Impressissä bittikarttakuvat voidaan muuntaa vektorigrafiikaksi.

1. Valitse muunnettava bittikarttakuva.

2. Tee jokin seuraavista:

Valitse Muuta - Muunna - Monikulmioksi LibreOffice Draw'ssa.

LibreOffice Impressissä napsauta kakkospainikkeella objektia ja valitse sitten Muunna - Monikulmioksi.

3. Tee kuvan muunnosasetukset ja napsauta sitten OK:ta. Katso Monikulmioksi -sivulta muunnosasetuksien kuvausta.