Diojen kopiointi muista esityksistä

Toisten esitysten dioja voidaan lisätä käsiteltävään esitykseen. Dioja voi myös kopioida ja liittää esitysten kesken.

Dian lisääminen toisesta esityksestä

1. Avaa esitys ja valitse Näytä - Normaali.

2. Valitse Lisää - Tiedosto.

3. Paikallista esitystiedosto, joka sisältää lisättäväksi aiotun dian, ja napsauta sitten Lisää-painiketta.

4. Napsauta esitystiedoston kuvakkeen edessä olevaa plus-merkkiä ja valitse sitten lisättävät diat.

5. Hyväksy OK:lla.

Diojen kopiointi ja liittäminen esitysten kesken

1. Avaa esitykset, joiden kesken kopioidaan ja liitetään.

2. Lähde-esityksessä, jossa on kopioitavat diat, valitse Näytä - Diojen järjestelijä.

3. Valitse diat ja valitse sitten Muokkaa - Kopioi.

4. Vaihda kohde-esitykseen, jonne diat liitetään, ja valitse Näytä - Normaali.

5. Valitse dia, jonka jälkeen haluat kopioitavan dian tulevan ja valitse sitten Muokkaa - Liitä.

Lisää - Tiedosto