Vuokaavioiden luominen

Vuokaavion luominen

1. Valitse työkalu Vuokaaviot-työkalupalkista Piirros-palkissa.

2. Vedä kuvio diaan.

3. Uusia kuvioita saat lisättyä toistamalle edellisen vaiheen.

4. Avaa Piirros-palkin Yhdysviivat-työkalupalkki ja valitse yhdysviiva.

5. Siirrä osoitin kuvion reunalle, niin että yhdistämiskohdat eli liimapisteet tulevat esille.

6. Napsauta yhdistämiskohtaa ja vedä yhdysviiva toiseen kuvioon ja vapauta hiiren painike.

7. Lisää yhdysviivoja saat lisättyä toistamalle edellisen vaiheen.

Nyt vuokaavion runko on valmis.

Tekstin lisääminen vuokaavion kuvioihin

Tee jokin seuraavista:

Väritäytön lisääminen kuvioon

1. Valitse kuvio ja valitse sitten Muotoilu - Alue.

2. Valitse Väri ja napsauta sitten väriä luettelosta.

Muita dioja avaavien avainalueiden lisääminen

Kytketään joihinkin dian objekteihin toimintoja.

1. Valitse objekti ja valitse sitten Diaesitys - Toimintoasetukset.

2. Valitse toiminto valintaikkunassa. Esimerkiksi valitaan, että objektin napsautus siirtää seuraavaan diaan.