Viiva- ja nuolityylien lataaminen

Tyylejä voidaan käyttää samanlaisten viiva- ja nuolityylien järjestelemiseen. LibreOffice tarjoaa joitakin vakiotyylitiedostoja, jotka voidaan ladata ja käyttää asiakirjassa. Tarvittaessa tyylitiedoston osia voidaan lisätä tai poistaa tai jopa luoda mukautettu tyylitiedosto.

Viivatyylitiedoston lataaminen

1. Valitse Muotoilu - Viiva ja napsauta sitten Viivatyylit välilehteä.

2. Napsauta Lataa viivatyylit -painiketta

3. Paikallista tiedosto, joka sisältää ladattavaksi aiotut viivatyylit, ja napsauta sitten Avaa-painiketta. Tiedoston muotona on [tiedostonimi].sod.

Viivatyylin tallentamiseksi napsautetaan Tallenna viivatyylit -painiketta, kirjoitetaan tiedostonimi ja napsautetaan sitten Tallenna.

Nuolityylitiedoston lataaminen

1. Valitse Muotoilu - Viiva ja napsauta Nuolen tyylit -välilehteä.

2. Napsauta Lataa nuolityylit -painiketta

3. Paikallista tiedosto, joka sisältää ladattavaksi aiotut nuolityylit, ja napsauta sitten Avaa-painiketta. Tiedoston muotona on [tiedostonimi].soe.

Nuolityylin tallentamiseksi napsautetaan Tallenna nuolityylit -painiketta, kirjoitetaan tiedostonimi ja napsautetaan sitten Tallenna.

Muotoilu - Viiva

Väri-, liukuvärjäys ja viivoitusluetteloiden lataaminen