Uusi mukautettu esitys

Mukautettu diaesitys voidaan luoda yleisön tarpeita vastaavaksi käyttämällä käsiteltävän esityksen dioista osaa.

Mukautetun diaesityksen luominen

1. Valitse Diaesitys - Mukautetut esitykset.

2. Napsauta Uusi ja nimeä diaesitys Nimi-kentässä.

3. Valitse Alkuperäiset diat-luettelosta diat, jotka lisätään diaesitykseen ja napsauta >> -painiketta. Paina Vaihto-näppäintä diajoukon valitsemiseksi tai Ctrl-näppäintä useiden diojen valitsemiseksi.

Mukautetun esityksen diojen järjestystä voi vaihtaa vetämällä ja pudottamalla dioja Valitut diat -luettelossa.

Mukautetun diaesityksen aloittaminen

1. Valitse Diaesitys - Mukautetut esitykset

2. Valitse käynnistettävä esitys luettelosta.

3. Napsauta Aloita.

Vihje-kuvake

Jos halutaan, että mukautettu diaesitys alkaa, kun napsautetaan Esitys-palkin Diaesitys-kuvaketta tai kun painetaan F5-näppäintä, merkitään Käytä mukautettua esitystä -valintaruutu.

Diaesityksen suorittamisen vaihtoehdot

Dianäytöksen aloittaminen aina käsiteltävästä diasta

1. Choose - LibreOffice Impress - General.

2. Merkitse Esityksen aloittaminen -alueella Aina nykyisellä sivulla -valintaruutu.

Varoitus-kuvake

Tätä vaihtoehtoa ei valita, jos halutaan esittää mukautettu dianäytös.

Dian piilottaminen

Nykyisen dian piilottamiseksi napsauta Piilota dia -painiketta.

1. Useiden diojen piilottamiseksi valitse Näytä - Diojen järjestelijä ja valitse sitten piilotettavat diat.

2. Valitse Diaesitys - Näytä / Piilota dia

Kyseistä diaa ei poisteta asiakirjasta.

Piilotetun dian esittäminen

1. Valitse Näytä - Diojen järjestelijä ja valitse sitten piilotetuista dioista ne, jotka esitetään.

2. Valitse Diaesitys - Näytä / Piilota dia