Lisää

Kuvake

Lisää

Avataan Lisää-työkalupalkki, jossa asiakirjaan voidaan lisätä objekteja, mukaan lukien kaaviot, taulukot ja kuvat.

Dia

Kuvake

New Page/Slide

Irrallinen kehys

Käsiteltävään asiakirjaan lisätään irrallinen kehys. Irrallisia kehyksiä käytetään HTML-asiakirjoissa toisen asiakirjan sisällön esittämiseen.

Ikkuna-kuvake

Irrallinen kehys

Tiedosto

Aktiiviselle dialle lisätään tiedosto. Lisätä voidaan LibreOffice Draw- tai Impress-tiedostoja tahi tekstiä HTML-asiakirjasta tai tekstitiedostosta.

Kuvake

Tiedosto

Laskentataulukko

Lisätään uusi taulukko käsiteltävälle dialle tai sivulle.

Kuvake

Laskentataulukko

Tiedostosta

Inserts an image into the current document .

Lisäämiskuvake, jossa kolme kuvioa

Image

Ääni tai video

Asiakirjaan lisätään video- tai äänitiedosto.

Ääni tai video

Kaava

Inserts a formula into the current document.

Kaava-kuvake, jossa neliöjuuri a:sta

Kaava

Kaavio

Pylväskaavio-kuvake

Kaavio

OLE-objekti

Lisätään OLE-objekti käsiteltävään asiakirjaan. OLE-objekti lisätään joko linkkinä tai upotettuna objektina.

OLE-objekti-kuvake, jossa arkilla OLE

OLE-objekti