Mukautetut esitykset

Määritetään mukautettu esitys, joka käyttää käsiteltävän esityksen dioja. Diat voidaan noukkia yleisön tarpeita vastaaviksi. Mukautettuja esityksiä voi luoda mieleisensä määrän.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Diaesitys - Mukautetut diaesitykset

Uusi mukautettu esitys

Esityksen nimi

Luettelossa on saatavilla olevat mukautetut esitykset.

Mukautetun diaesityksen luomiseksi napsautetaan Uusi.

Käytä mukautettua esitystä

Merkinnällä määrätään, että mukautettu esitys pidetään, kun napsautetaan Aloita. Muutoin pidetään esitys kokonaisuudessaan.

Mukautetun diaesityksen pitäminen:

1. Napsauta Käytä mukautettua esitystä.

2. Napsauta Aloita.

Uusi

Luodaan mukautettu diaesitys.

Muokkaa

Toiminnossa lisätään, poistetaan tai järjestellään dioja sekä muutetaan valitun mukautetun diaesityksen nimeä.

Poista

Poistetaan valittu määrä osatekijöitä ilman vahvistuskyselyä.

Kopioi

Luodaan mukautetun diaesityksen kopio. Esityksen nimeä voi muuttaa Muokkaa-painikkeesta.

Aloita

Pidetään diaesitys. Käytä mukautettua esitystä -ruutu pitää olla valittuna, mikäli näytetään mukautettu esitys.

Sulje

Suljetaan valintaikkuna tallentaen kaikki muutokset.