Esitys

Diojen yleisiä komentoja.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Näytä - Työkalurivit - Esitys

Dia

Dian asettelu

Opens a submenu with slide layouts.

Diamalli

Tarkastellaan Diamalli-valintaikkunaa, jossa voidaan valita työstettävän dian asettelumalli. Kaikki diamallissa olevat objektit lisätään dian nykyisten objektien taakse.

Monista dia

Kopio käsiteltävästä diasta lisätään sitä seuraavaksi diaksi.

Laajenna dia

Luodaan uusi dia jokaisesta valitun dian ylimmän jäsennystason kohdasta (teksti, joka on otsikkotekstiä yhden tason alempana jäsennyshierarkiassa). Jäsennystekstistä tulee uuden dian otsikko. Alemmat jäsennystasot tulevat tasoa ylemmäksi uudella dialla.

Diaesitys

Käynnistetään dianäytös.