Export

Viedään esitys tai piirros tarvittavin vientiasetuksin.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Vie

Seuraavilla tiedostomuodoilla tulee esille viennin lisäasetuksia, kun Vienti/Tallenna-painiketta napsautetaan:

HTML-asiakirja, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM ja PGM.

Jos valitaan "Macromedia Flash (SWF)" tiedostomuodoksi, käsiteltävä Impress- tai Draw-asiakirja viedään Macromedia Flash -muotoon.

Jos valitaan "HTML-asiakirja" tiedostomuodoksi, esille tulee HTML-viennin ohjattu toiminto. Tämä ohjattu toiminto opastaa käyttäjän vientiprosessin läpi. Siinä on mahdollisuus tallettaa esityksen kuvat GIF- tai JPG-muotoon.

Vienti-valintaikkuna

Tuonti- ja vientisuodattimista