Ohjelmapäivitys verkosta

Specifies some options for the automatic notification and downloading of online updates to LibreOffice.

Toiminnon aloitustavat:

Choose - LibreOffice - Online Update.

Etsi päivityksiä automaattisesti

Merkitään ruutu verkkopäivitysten sallimiseksi, sitten valitaan, miten usein LibreOffice tarkistaa verkkopäivityksiä. LibreOffice voi tarkistaa päivityksiä kerran päivässä, viikossa tai kuukaudessa, kun toimiva Internet-yhteys on tunnistettu. Jos yhteys Internetiin on välityspalvelimen kautta, sen asetukset tehdään - Internet - Välityspalvelin -lehdellä.

Kun päivitys on saatavilla, kuvake valikko-palkin päässä esittää informaatiota asiasta. Kuvaketta napsauttamalla edetään.

Jos tarkistus poistetaan käytöstä, kuvake poistuu valikko-palkista.

Huomautus-kuvake

Automaattipäivitys on moduuli, joka voidaan valita tai jättää valitsematta asennettaessa. Valitaan mukautettu LibreOffice-asennus asennusohjelmasta.

Joka päivä

Tarkistus tehdään päivittäin.

Joka viikko

Tarkistus tehdään viikoittain. Tämä on oletusasetus.

Joka kuukausi

Tarkistus tehdään kuukausittain.

Tarkista heti

Tarkistus tehdään nyt.

Download updates automatically

Enable the automatic download of updates to the specified folder.

Latauskansio

Näytetään kansio, johon ladattavat tiedostot tallennetaan.

Change

Click to select a folder to download the files.