Joukkokirje-sähköposti

Specifies the user information and server settings for when you send form letters as e-mail messages.

Toiminnon aloitustavat:

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Mail Merge E-mail.

Käyttäjätiedot

Annetaan käyttäjätiedot, joita käytetään sähköpostia lähetettäessä.

Koko nimi

Kirjoita oma nimesi.

Sähköpostiosoite

Kirjoita vastauksille käytettävä sähköpostiosoitteesi.

Lähetä vastaukset eri osoitteeseen

Tähän kirjoitettavaa sähköpostiosoitetta käytetään vastausosoitteena viestissä.

Vastausosoite

Syötetään vastauksille käytettävä sähköpostiosoite.

Lähettävän sähköpostipalvelimen (SMTP) asetukset

Määritellään lähtevien sähköpostiviestien palvelinasetukset.

Palvelimen nimi

Kirjoitetaan SMTP-palvelimen nimi.

Portti

Annetaan SMTP-portti.

Käytä suojattua yhteyttä

Mikäli saatavilla, käytetään suojattua yhteyttä sähköpostissa.

Palvelimelle tunnistautuminen

Avataan Palvelimelle tunnistautuminen -valintaikkuna, jossa voidaan määrittää suojatun sähköpostin tunnistautumisasetukset.

Kokeiluasetukset

Avataan Testaa tunnuksen asetuksia -valintaikkuna asetettujen asetusten testaamiseen.