Yhteydet

Määrätään tietolähteiden yhteysvarannon käyttö.

Yhteydet-toiminto tekee käyttäjälle mahdolliseksi määrätä, ettei yhteyttä poisteta välittömästi käytön loppuessa vaan pidetään auki tietyn ajan. Jos uutta yhteyttä tietolähteeseen tarvitaan ajanjakson aikana, auki olevaa yhteyttä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen.

Toiminnon aloitustavat:

Choose - LibreOffice Base - Connections.

Yhteysvaranto

Yhteysvaranto käytössä

Valinta mahdollistaa yhteysvarannon käytön valituille yhteyksille.

LibreOffice-ohjelmassa tunnetut ajurit

Luettelossa esitetään määritetyt ajurit ja yhteysasetuksien tiedot.

Nykyinen ajuri:

Valittuna oleva ajuri esitetään luetteloruudun alapuolella.

Ota ajurin varantotoiminto käyttöön

Yhteysvarannon käyttämiseksi valitaan ajuri luettelosta ja merkitään Ota ajurin varantotoiminto käyttöön.

Aikakatkaisu (sekunteina)

Määrätään aika sekunneissa, jonka jälkeen yhteysvarantoon otettu yhteys katkaistaan. Aika on valittavissa 30 ... 600 sekunniksi.