Oletusvärit

Määrätään arvosarjojen värit. Asetuksia sovelletaan vain kaikille uusille luotaville kaavioille.

Toiminnon aloitustavat:

Choose - Charts - Default Colors.

Kaavion värit

Esillä on kaikki arvosarjojen käytössä olevat värit. Valitaan arvosarja värin muuttamista varten. Valitaan sitten sopiva väri oheisesta väritaulukosta.

Väritaulukko

Tätä värikarttaa käytetään valitun arvosarjan värin vaihtamiseen kaaviossa. Esimerkiksi, jos valitaan arvosarja 6 ja sitten napsautetaan väriä Vihreä 8, arvosarjan vanha väri (Kaavio 6) korvataan värillä Vihreä 8. Valitun värin nimi näkyy värikartan alaosassa.

Oletus

Palautetaan väriasetukset ohjelman asennuksen aikaisiin määrityksiin.

Varoitus-kuvake

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.