LibreOffice Draw, asetukset

Määritetään piirrosasiakirjojen yleisesti voimassa olevat asetukset, mukaan lukien sisällön esittämisen, käytetyn mittakaavan, kohdistuksen ruudukkoon ja oletuksena tulostettavan sisällön.

Toiminnon aloitustavat:

Open a drawing document, choose - LibreOffice Draw.

Yleistä

Määritellään piirros- ja esitysasiakirjojen yleiset asetukset.

Näytä

Määritetään näkymätilat. Valitsemalla vaihtoehtoisen näkymätilan voi näytön päivitys nopeutua esitystä muokattaessa.

Ruudukko

Määritetään kohdistusruudukon asetukset objektien luomista ja siirtämistä varten.

Tulostus

Määritetään piirros- ja esitysasiakirjojen tulostusasetukset.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.