Application Colors

Tehdään LibreOffice-käyttöliittymän väriasetukset. Käsillä olevat asetukset voidaan tallentaa teemana ja ladata ne myöhemmin.

Toiminnon aloitustavat:

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Esteettömyys ja LibreOffice

Väriteema

Tallennetaan ja poistetaan värikaavioita.

Teema

Valitaan käytettävä väriteema.

Tallennus

Tallennetaan käsillä olevat asetukset väriteemana, joka voidaan ladata käyttöön myöhemmin. Nimi tulee näkymään Teema-luettelossa.

Väriteeman nimi

Nimetään väriteema.

Poista

Poistetaan varmistuskyselyin Teema-ruudussa näkyvä väriteema. Oletusteema ei ole poistettavissa.

Teema

Valitaan käyttöliittymän osien värit.

Värin käyttämiseksi käyttöliittymän osassa eli elementissä tulee nimen edessä oleva valintaruutu olla merkitty. Käyttöliittymän osan piilottamiseksi poistetaan merkintä ruudusta.

Huomautus-kuvake

Eräitä käyttöliittymän osia ei voi kätkeä.

Huomautus-kuvake

Kohdistimen näkyvyyden parantamiseksi, jos käyttäjä asettaa sovelluksen taustan värin 40% ... 60% väliltä harmaaksi, se muuntuu 40% harmaaksi.

Automaattinen-väriasetus muuttaa käyttöliittymän osan värin väriteeman mukaiseksi oletusväriksi.

Väriasetukset "Avatut linkit" ja "Avaamattomat linkit" vaikuttavat vain tehtyjen asetusten jälkeen luotuihin asiakirjoihin.