Suhteelliset ja absoluuttiset linkit

Hyperlinkkejä käytettäessä huomioidaan kaksi tekijää: asetetaanko hyperlinkit suhteellisiksi vai absoluuttisiksi tallennettaessa ja onko linkitetty tiedosto läsnä vai ei.

Varoitus-kuvake

Kun hiiren osoitinta pidetään hyperlinkin päällä, vihjeenä näkyy absoluuttinen viite, koska LibreOffice käyttää sisäisesti absoluuttisia polkunimiä. Koko polku ja osoite näkyvät vain, kun katsellaan HTML-viennin tulosta, ladattaessa HTML-tiedosto "Tekstinä" tai avattaessa se tekstimuokkaimella.

Hyperlinkkien muokkaus