Painikkeiden lisääminen työkalupalkkiin

Painikkeen näyttäminen palkissa

Avaa palkin kohdevalikko (hiiren oikealla painikkeella), valitse Näkyvät painikkeet ja valitse painike, jonka haluat näkyville.

Painikkeen lisääminen Näkyvät painikkeet -luetteloon

1. Valitse Työkalut - Mukauta ja napsauta Työkalurivit-välilehteä

2. Valitse Työkalurivi-ruudusta muutettava palkki.

3. Napsauta Lisää-painiketta, valitse uusi komento ja napsauta sitten Lisää-painiketta Lisää komentoja -valintaikkunassa.

4. Tarvittaessa voit järjestää Komennotluetteloa valitsemalla komennon nimen ja napsauttamalla ylös- tai alas-painikenuolta.

5. Hyväksy OK:lla.