Kuvien lisääminen galleriaan

Kuvia voidaan vetää asiakirjoista, kuten HTML-sivuilta, ja pudottaa galleriaan.

1. Ota esille gallerian teema, johon olet lisäämässä kuvaa.

2. Aseta hiiren osoitin kuvan päälle, napsauttamatta.

3. Jos hiiren osoitin muuttuu käsisymboliksi, kuva viittaa hyperlinkkiin. Tässä tapauksessa napsauta kuvaa painaen -näppäintä valinnan suorittamiseksi ilman linkin avaamista.

Jos hiiren osoitin ei muutu käsisymboliksi, voit napsauttaa kuvaa tavanomaisesti sen valitsemiseksi.

4. Kun olet valinnut kuvan, vapauta hiiren painike. Napsauta kuvakohdetta uudestaan, pitäen hiiren painiketta pohjassa yli kaksi sekuntia. Kuvakohde kopioituu sisäiseen muistiin.

5. Vapauttamatta hiiren painiketta vedä kuva galleriaan.

Objektien lisääminen galleriasta

Vedä ja pudota -toiminto LibreOffice-asiakirjassa

Kuvien kopiointi asiakirjojen välillä

Laskentataulukon alueiden kopiointi tekstiasiakirjoihin

Kuvien kopiointi galleriasta