Asiakirjojen tallentaminen automaattisesti

Varmuuskopion luominen aina asiakirjaa tallennettaessa

1. Choose - Load/Save - General.

2. Merkitse Luo aina varmuuskopio -ruutu.

Jos Luo aina varmuuskopio -vaihtoehto on valittuna, tiedoston vanha versio tallennetaan varmuuskopioiden kansioon aina kun kÀsiteltÀvÀ versio tallennetaan.

Palautustietojen tallentaminen joka n:s minuutti

1. Choose - Load/Save - General.

2. Merkitse Tallenna asiakirjan palautustiedot joka ja valitse taajuus.

TÀmÀ komento tallentaa tiedot, jotka ovat tarpeen kÀsiteltÀvÀn asiakirjan palauttamiseksi kaatumisen tapahduttua. TÀmÀn lisÀksi LibreOffice yrittÀÀ samalla tallentaa kaikkien avattujen asiakirjojen palautustiedot, mikÀli mahdollista.