Aineiston lisääminen tekstiasiakirjoista

Tekstiä voidaan lisätä muihin asiakirjatyyppeihin, kuten laskentataulukoihin ja esityksiin. Tekstin lisääminen tekstikehykseen, laskentataulukon soluun tai esityksen jäsennysnäkymään ovat kukin erilaisia.

Kuvake

Leikepöydältä liitettävän sisällön muotoilun valitsemiseksi napsautetaan Oletus-palkin Liitä-painikkeen jälkeistä nuolivalitsinta tai valitaan Muokkaa - Liitä määräten ja sitten valitaan sopiva muotoilu.

Tekstin kopiointi vedä ja pudota -toiminolla.

Aineiston lisääminen laskentataulukosta

Piirrosten kopiointi muihin asiakirjoihin