Kaavioiden lisääminen

Kaavion tuottamiseen on erilaisia tapoja:

Huomautus-kuvake

Calcissa kaavio on laskentataulukon objekti, jonka voi kopioida ja liittää toiselle välilehdelle samassa laskentataulukossa. Tällöin kaavion tietoalue säilyy linkitettynä alkuperäiselle välilehdelle. Jos kaavio liitetään toiseen Calc-asiakirjaan, sille muodostuu oma tietotaulukkonsa, joka ei ole enää linkitetty alkuperäiseen asiakirjaan.

Kaavio Calcin laskentataulukossa

1. Napsauta sen solualueen sisällä, josta kaavio esitetään.

2. Napsauta Kaavio-kuvaketta Oletus-palkissa.

Kaaviota voi esikatsella ohjatussa kaavion luonnissa.

3. Seuraa Ohjatun kaavion luonnin ohjeita kaavion luomiseksi.

Kaavio Writerin tekstiasiakirjassa

Writerin asiakirjaan voidaan lisätä kaavio, joka perustuu Writerin taulukon arvoihin.

1. Napsauta Writerin taulukossa.

2. Valitse Lisää - Objekti - Kaavio

Kaaviota voi esikatsella ohjatussa kaavion luonnissa.

3. Seuraa Ohjatun kaavion luonnin ohjeita kaavion luomiseksi.

Sisäiseen aineistoonsa perustuvat kaaviot