Työkalut

Tietokantaikkunan Työkalut-valikko.

Suhteet

Avataan Yhteyksien suunnittelu -näkymä ja tarkistetaan, tukeeko tietokantayhteys suhteita.

Käyttäjien hallinta

Avataan Käyttäjähallinta-valintaikkuna, jos tietokanta tukee piirrettä.

Taulun suodatus

Avataan Taulujen suodatin -valintaikkuna, jossa voidaan määrittää, mitkä tietokannan taulut näkyvät ja mitkä piilotetaan.

Valitaan suodattimen luettelosta taulut, jotka suodatetaan esille.

Jos valitaan hierarkiassa ylin taulu(kansio), kaikki hierarkian alemmat taulut valitaan.

Jos valitaan hierarkian alemman tason taulu, ylempänä hierarkiassa sijaitsevat taulut eivät tule valituiksi.

SQL

Avataan SQL-valintaikkuna, jossa voidaan syöttää SQL-lauseita.