Tallenna ja jatka

Määritetään, halutaanko rekisteröidä tietokanta, avata tietokanta muokattavaksi vai lisätä uusi taulu.

Kyllä, rekisteröi tietokanta puolestani

Merkinnällä määrätään tietokanta rekisteröitäväksi käyttäjän LibreOffice-ohjelmistolle. Rekisteröinnin jälkeen tietokanta näkyy Näytä - Tietolähteet -ikkunassa. Tietokanta pitää olla rekisteröity, jotta tietokannan kenttiä voi lisätä asiakirjaan (Lisää - Kentät - Lisää kenttiä) tai joukkokirjeeseen.

Ei, älä rekisteröi tietokantaa

Merkinnällä määrätään, että tietokannan tiedot pidetään vain luotavassa tietokantatiedostossa.

Avaa tietokanta muokattavaksi

Merkinnällä määrätään, että esitetään tietokantatiedosto, jossa voidaan muokata tietokannan rakennetta.

Luo taulut käyttäen ohjattua toimintoa

Merkinnällä määrätään, että käynnistetään ohjattu taulun luonti, kun on lopetettu ohjattu tietokantamääritys.

Ohjattu tietokantamääritys