Asiakirjamuuntimen jatkosivut

MÀÀritetÀÀn kullekin malli- ja asiakirjatyypille kansio, josta ne luetaan ja kansio, johon ne kirjoitetaan.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Ohjatut toiminnot - Asiakirjamuunnin

Mallit

MÀÀritetÀÀn muunnetaanko mallit, ja jos muunnetaan, niin miten.

Tekstimallit

"Tekstimallit"-nimike voi muuttua edellisillÀ sivuilla tehdyistÀ valinnoista riippuen. Esimerkiksi, jos Microsoft Word -dokumentit on valittu, nimike on "Word-asiakirjamallit".

MerkinnÀllÀ mÀÀrÀtÀÀn mallit muunnettaviksi.

sisÀllytetÀÀn alikansiot

MerkintÀ tarkoittaa, ettÀ tÀsmÀÀviÀ tiedostoja haetaan valitun kansion alikansioistakin.

LĂ€hde:

MÀÀritetÀÀn kansio, jossa lÀhdetiedostot ovat.

Kopioi tiedostoon:

MÀÀritetÀÀn kansio, johon kohdetiedostot kirjoitetaan.

...

Avataan valintaikkuna sopivan polun valitsemiseksi.

Verkkosivuston sisÀltö

MÀÀritetÀÀn muunnetaanko asiakirjat ja jos, niin miten.

Tekstiasiakirjat

"Tekstiasiakirjat"-nimike voi muuttua edellisillÀ sivuilla tehdyistÀ valinnoista riippuen. Esimerkiksi, jos Microsoft Word -dokumentit on valittu, nimike on "Word-asiakirjat".

MerkillÀ osoitetaan, ettÀ asiakirjat muunnetaan.

sisÀllytetÀÀn alikansiot

MerkintÀ tarkoittaa, ettÀ tÀsmÀÀviÀ tiedostoja haetaan valitun kansion alikansioistakin.

LĂ€hde:

MÀÀritetÀÀn kansio, jossa lÀhdetiedostot ovat.

Kopioi tiedostoon:

MÀÀritetÀÀn kansio, johon kohdetiedostot kirjoitetaan.

Avataan valintaikkuna sopivan polun valitsemiseksi.

Paluu Asiakirjamuunnin-ohjeen pÀÀsivulle.