Ohjattu ryhmäelementin luominen: oletuskentän valinta

Määritetään yksi valintakentistä oletusvalinnaksi.

Oletusasetukset hyväksytään, jos lomake avataan käyttäjätilassa. Näillä asetuksilla määritetään ohjausobjektin ominaisuus Oletustila.

Toiminnon aloitustavat:

Lomakkeen suunnittelussa napsauta Lisää ohjausobjekteja -palkista Ryhmäruutu-kuvaketta ja käytä hiirtä kehyksen luomiseen - ohjattu toiminto, sivu 2

Valitaanko yksi valintakenttä oletuskentäksi?

Määritetään, käytetäänkö oletusasetuksia valintanappiin.

Kyllä, seuraavat:

Määritetään yksi valintakentistä lomaketta avattaessa valittuna olevaksi oletuskentäksi. Valintakenttä poimitaan luettelosta.

Luetteloruutu

Valitaan yksi valintakentistä lomaketta avattaessa valittuna olevaksi oletuskentäksi.

Yhtään kenttää ei valita.

Merkinnällä määrätään, ettei oletuskenttää ole.