Ohjattu ryhmäelementin luominen

Ohjattu ryhmäelementin luominen käynnistyy lisättäessä asiakirjaan Ryhmäruutu.

Toiminnon aloitustavat:

Lomakkeen suunnittelussa napsauta Lisää ohjausobjekteja -palkista Ryhmäruutu-kuvaketta ja käytä hiirtä kehyksen luomiseen.

Ohjattu ryhmäelementin luominen: Tiedot

Määritetään, mitkä valintakentät sijaitsevat ryhmäruudun sisällä.

Ohjattu ryhmäelementin luominen: oletuskentän valinta

Määritetään yksi valintakentistä oletusvalinnaksi.

Ohjattu ryhmäelementin luominen: kentän arvot

Annetaan kullekin valinnalle viitearvo.

Ohjattu ryhmäelementin luominen: tietokantakenttä

Tämä sivu on näkyvissä vain, jos asiakirja on linkitetty tietokantaan. Siinä määritellään, tallennetaanko vertailuarvot tietokantaan vai ei.

Ohjattu ryhmäelementin luominen: Valintaryhmän luominen

Määritetään, valintaryhmän otsikko.

Peruuta

Napsauttamalla Peruuta-painiketta suljetaan valintaikkuna tallentamatta tehtyjä muutoksia.

Edellinen

Katsellaan edellisen vaiheen asetuksia valintaikkunasta. Nykyiset asetukset säilyvät muuttumattomina. Painike on aktiivinen vain sivulta 2 eteenpäin.

Seuraava

Napsautetaan Seuraava-painiketta ja ohjattu toiminto käyttää valintaikkunan nykyisiä arvoja ja siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Kun päästään viimeiseen vaiheeseen, painike muuttuu Luo-painikkeeksi.

Luodaan

Luodaan objekti.