HTML-vienti - Sivu 6

Määritetään julkaisun värit.

Tekstin muotoilu saadaan piirroksesta tai esityksestä. Tämä sivu ohitetaan, jos Luo otsikkosivu -valinta on merkitön tai jos on valittu automaattinen tai WebCast-vienti.

Toiminnon aloitustavat:

LibreOffice Draw tai LibreOffice Impress, valikossa Tiedosto - Vie, valitaan HTML tiedostomuodoksi, ohjatun toiminnon sivu 6

Valitse väriskeema

Määritetään väriteema ja taustaväri tekstille ja taustalle.

Käytä asiakirjan väriskeemaa

Käytetään käsiteltävän asiakirjan tyylien värejä.

Käytä selaimen värejä

Kukin katselija saa käyttää WWW-selaimensa oletusvärejä.

Käytä mukautettua väriskeemaa

Valinta sallii määritellä joidenkin esityksen kohteiden värit.

Teksti

Avataan Väri-valintaikkuna, jossa voidaan valita esityksen tekstin väri.

Hyperlinkki

Avataan Väri-valintaikkuna, jossa voidaan valita esityksen hyperlinkkien väri.

Aktiivinen linkki

Avataan Väri-valintaikkuna, jossa voidaan valita esityksen aktiivisen linkin väri.

Käyty linkki

Avataan Väri-valintaikkuna, jossa voidaan valita esityksen käytetyn linkin väri.

Tausta

Avataan Väri-valintaikkuna, jossa voidaan valita esityksen taustaväri.