HTML-vienti - Sivu 5

Määritetään painiketyyli esityksen diojen selaamiseen.

Tämä sivu ei ole näkyvissä, jos valintaruutu Luo otsikkosivu on valitsematta tai on valittu automaattinen tai WebCast-vienti.

Toiminnon aloitustavat:

LibreOffice Draw tai LibreOffice Impress, valikossa Tiedosto - Vie, valitaan HTML tiedostomuodoksi, ohjatun toiminnon sivu 5

Valitse painiketyyli

Määritetään, käytetäänkö esityksessä navigointipainikkeita. Myös painikkeiden tyyli on valittavissa.

Vain teksti

Lisätään vain tekstihyperlinkkejä painikkeiden asemesta.

Kenttävalinta

Esitellään käytettävissä olevat painiketyylit. Painiketyyli valitaan napsauttamalla.