HTML-vienti - Sivu 1

EnsimmÀisellÀ sivulla voidaan valita joko jo olemassa oleva tai uusi suunnitelma.

Viennin valitut asetukset tulevat tallennetuiksi muiden vientien suunnitelmaksi. Suunnitelman nimetÀÀn Luo-painikkeen napsauttamisen jÀlkeen.

Toiminnon aloitustavat:

LibreOffice Draw tai LibreOffice Impress, valikossa Tiedosto - Vie, valitaan HTML tiedostomuodoksi, ohjatun toiminnon sivu 1

LiitÀ rakenne

Sivun tÀllÀ alueella voidaan valita uuden suunnitelman luominen tai poistaa valittu olemassa oleva suunnitelma.

Kun suunnitelma poistetaan, poistuu vain suunnitelman tiedot ohjatusta toiminnosta. Vientitiedostoa ei poisteta tÀllÀ toiminnolla.

Uusi suunnitelma

Luodaan uusi suunnitelma ohjatun toiminnon seuraavilla sivuilla.

Nykyinen suunnitelma

Ladataan suunnitelmaluettelosta yksi olemassa olevista suunnitelmista seuraavien vaiheiden lÀhtökohdaksi ohjatun toiminnon myöhemmille sivuille.

Suunnitelmien luettelo

EsitetÀÀn olemassa olevat suunnitelmat.

Poista valittu suunnitelma

Valittu suunnitelma poistetaan suunnitelmaluettelosta.