HTML-vienti

Määritetään LibreOffice Draw'n tai LibreOffice Impressin asiakirjojen asetukset julkaistaessa HTML-muodossa.

Toiminnon aloitustavat:

LibreOffice Draw tai LibreOffice Impress, valikossa Tiedosto - Vie, valitaan "HTML-asiakirja" tiedostomuodoksi, valintaikkuna avautuu samalla

Sivujen esitys on erilaista riippuen siitä, mitä on valittu ohjatun toiminnon toisella sivulla.

HTML-vienti - Sivu 1

Ensimmäisellä sivulla voidaan valita joko jo olemassa oleva tai uusi suunnitelma.

HTML-vienti - Sivu 2

Määritetään julkaisun tyyppi.

HTML-vienti - Sivu 3

Määritetään kuvien tyyppi ja kohdenäytön erotuskyky.

HTML-vienti - Sivu 4

Määritetään julkaisun otsikkosivulla esitettävät tiedot.

HTML-vienti - Sivu 5

Määritetään painiketyyli esityksen diojen selaamiseen.

HTML-vienti - Sivu 6

Määritetään julkaisun värit.

< Back

Palataan edellisellä sivulla tehtyihin asetuksiin. Nykyiset asetukset säilytetään. Painike on valittavissa, kun ollaan toisessa muokkausvaiheessa.

Next >

Nykyiset asetuket tallennetaan ja siirrytään seuraavalle sivulle Painike ei ole käytössä valintaikkunan viimeisellä sivulla.

Luodaan

Luodaan uudet asiakirjat asetusten mukaisesti ja tallennetaan asiakirjat.

Huomautus-kuvake

LibreOffice tallentaa nykyiset ohjatun toiminnon asetukset ja käyttää niitä seuraavalla kerralla toimintoa avattaessa.