Ohjattu faksin luonti - Vastaanottaja ja lähettäjä

Kirjoitetaan faksin lähettäjän ja vastaanottajan tiedot.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Ohjatut toiminnot - Luo faksi - Vastaanottaja ja lähettäjä

Käytä ohjelmiston käyttäjän tietoja vastausosoitteena

Lisätään paikkamerkkejä osoitteelle faksin mallipohjassa. Myöhemmin faksiasiakirjassa, napsauta paikkamerkkiä ja kirjoita käytettävä tieto.

Uusi vastausosoite

Merkinnällä määrätään, että osoitetiedot kirjoitetaan oheisiin tekstikenttiin. Tiedot lisätään normaalina tekstinä faksiin.

(Osoitteen tietokentät)

Kirjoitetaan lähettäjän osoitetiedot.

Käytä paikkamerkkejä vastaanottajan osoitteelle

Lisätään paikkamerkkejä osoitteelle faksin mallipohjassa. Myöhemmin faksiasiakirjassa, napsauta paikkamerkkiä ja kirjoita käytettävä tieto.

Käytä osoitetietokantaa joukkokirjeen tekoon

Lisätään tietokannan kenttiä, joita käytetään, kun faksiasiakirjaa joukkopostitetaan myöhemmin.

Siirtyminen: Ohjattu faksin luonti - Alatunniste