Ohjattu yhdistelmä/luetteloruudun luominen: Kentän valinta

Valitaan tietokenttä edellisellä sivulla määritellystä taulusta. Kentän sisältö esitetään luettelo- tai yhdistelmäruudussa.

Toiminnon aloitustavat:

Avaa Lomakkeen ohjausobjektit -palkki, napsauta Yhdistelmäruutu tai Luetteloruutu-kuvaketta ja luo kenttä hiirellä vetäen. Lomakkeella pitää olla tietokantayhteys: ohjattu toiminto - sivu 2.

Mahdolliset kentät

Esitetään kaikki sen taulun kentät, joka valittiin edellisellä ohjatun toiminnon sivulla.

Näytä kenttä

Määritetään kenttä, jonka tiedot esitetään yhdistelmä- tai luetteloruudussa.

Tässä annettu kentän nimi näkyy ohjausobjektin ominaisuuksissa SQL-lauseen osana Luettelon sisältö -kentässä.