Ohjattu yhdistelmä/luetteloruudun luominen: taulun valinta

Määritetään saatavilla olevista tietokannan tauluista se taulu, jossa on tietokenttä, jonka sisältö pitää näkyä luettelomerkintä.

Toiminnon aloitustavat:

Avaa Lomakkeen ohjausobjektit -palkki, napsauta Yhdistelmäruutu tai Luetteloruutu-kuvaketta ja luo kenttä hiirellä vetäen. Lomakkeella pitää olla tietokantayhteys: ohjattu toiminto - sivu 1.

Taulukko, joka voidaan linkittää nykyiseen lomaketauluun, on näkyvissä luetteloruuduille. Linkkitaulussa pitää olla vähintään yksi yhteinen kenttä nykyisen lomakkeen taulun kanssa. Tämä tekee mahdolliseksi yksikäsitteiset viittaukset.

Yhdistelmäruutuja varten pitää olla suhde lomaketaulun ja sen taulun välillä, jonka sisältämiä tietoja esitetään yhdistelmäruudussa.

Taulukko

Taulu-kentässä valitaan taulu, joka sisältää kentän, jonka sisältö esitetään ohjausobjektissa.

Tässä annettu taulu tulee ohjausobjektin ominaisuuksissa SQL-lauseen osaksi Luettelon sisältö -kentässä.