Ohjattu taulukkoelementin/luetteloruudun/yhdistelmäruudun luominen: Tiedot

Valitaan tietolähde ja taulu, jota lomakkeen kentät vastaavat. Jos asiakirjaan lisätään lomakekenttä, joka on jo linkitetty tietolähteeseen, tätä sivua ei näytetä.

Toiminnon aloitustavat:

Avaa Lomakkeen ohjausobjektit -palkki, napsauta Lisää ohjausobjekteja -kuvaketta, napsauta Taulukon ohjausobjekti -kuvaketta ja luo kenttä hiirellä vetäen. Työstettävällä lomakkeella ei saa olla tietokantayhteyttä.

Tietolähde

Määritellään tietolähde, jonka sisältämää taulua aiotaan käyttää.

Taulukko

Määritellään tarvittava taulu.