Ohjattu taulukkoelementin luominen

Kun taulukon ohjausobjekti lisätään asiakirjaan Ohjattu taulukkoelementin luominen käynnistyy. Ohjatussa toiminnossa voi vuorovaikutteisesti määrittää, mitä tietoja taulukon ohjausobjekti esittää.

Toiminnon aloitustavat:

Avaa Lomakkeen ohjausobjektit -palkki, napsauta Lisää ohjausobjekteja -kuvaketta, napsauta Taulukon ohjausobjekti -kuvaketta ja luo kenttä hiirellä vetäen.

Huomautus-kuvake

Ohjatut toiminnot päällä / pois -kuvaketta käyttämällä voidaan estää ohjatun toiminnon käynnistäytyminen.

Ohjattu taulukkoelementin/luetteloruudun/yhdistelmäruudun luominen: Tiedot

Valitaan tietolähde ja taulu, jota lomakkeen kentät vastaavat. Jos asiakirjaan lisätään lomakekenttä, joka on jo linkitetty tietolähteeseen, tätä sivua ei näytetä.

Ohjattu taulukkoelementin luominen: kentän valinta

Määritetään, mitkä kentät taulukon ohjausobjektin pitää esittää.

Peruuta

Napsauttamalla Peruuta-painiketta suljetaan valintaikkuna tallentamatta tehtyjä muutoksia.

Edellinen

Katsellaan edellisen vaiheen asetuksia valintaikkunasta. Nykyiset asetukset säilyvät muuttumattomina. Painike on aktiivinen vain sivulta 2 eteenpäin.

Seuraava

Napsautetaan Seuraava-painiketta ja ohjattu toiminto käyttää valintaikkunan nykyisiä arvoja ja siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Kun päästään viimeiseen vaiheeseen, painike muuttuu Luo-painikkeeksi.