Päivämääräkenttien erityisvihjeet

Kun vuosi kirjoitetaan kahdella numerolla sitä vastaava nelinumeroinen arvo on määritetty - LibreOffice - Yleistä -lehdellä tehdyllä asetuksella. Esimerkiksi, jos 1935 on asetettu alarajaksi ja syötetään 34 vuosiluvuksi, tulos on 2034 eikä 1934.

Asetettu raja-arvo tallennetaan jokaiseen asiakirjaan.

Vuoden ilmaistaan LibreOfficessa neljällä numerolla sillä tavalla, että päivämäärien ero 1/1/99 ... 1/1/01 on kaksi vuotta. Tämä Vuosi (kaksi numeroa) -asetus tekee mahdolliseksi käyttäjän määritellä vuosi, josta alkaen kaksinumeroisesti ilmoitetut päivämäärien vuosiluvut lisätään lukuun 1900 tai 2000. Jos asian valaisemiseksi määritetään kenttään vuosi 1930, päivämäärä "1/1/20" tunnistetaan päivämääräksi 1/1/2020 eikä päivämääräksi 1/1/1920.