Esikatselu WWW-selaimessa

Avoimesta asiakirjasta luodaan tilapäinen kopio HTML-muotoon, avataan järjestelmän oletusselain, jossa HTML-tiedosta sitten katsellaan.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Esikatselu nettiselaimessa

HTML-muotoinen kopio kirjoitetaan siihen väliaikaistiedostojen kansioon, joka on valittavissa sivulla - LibreOffice - Polut. Kun LibreOffice-istunto lopetetaan, HTML-tiedosto poistetaan.

You can set the HTML export filter options by choosing - Load/Save - HTML Compatibility.