Hangul/Hanja-asetukset

Määritetään hangul/hanja-muunnoksen asetukset.

Omat sanakirjat

Luettelossa on kaikki käyttäjän määrittämät sanastot. Valitaan käytettävän sanaston viereinen valintaruutu. Tyhjennetään valintaruutu niiden sanastojen vierestä, joita ei käytetä.

Uusi

Avataan Uusi sanasto-valintaikkunan kenttä, johon voidaan luoda uusi sanasto.

Nimi

Nimetään uusi sanasto Uuden sanaston näyttämiseksi Omat sanakirjat -luetteloruudussa, napsautetaan OK-painiketta.

Muokkaa

Avataan Muokkaa mukautettua sanastoa -valintaikkuna, jossa voidaan muokata kaikkia käyttäjän määrittämiä sanastoja

Palauta

Poistetaan valittu käyttäjän määrittämä sanasto.

Asetukset

Määritetään kaikkien sanastojen lisäasetukset.

Ohita postpositio-sanat

Ohitetaan korean sanojen lopussa olevat asemaa osoittavat merkit sanakirjasta haettaessa.

Näytä ensin viimeksi käytetyt merkinnät

Näytetään edellisellä kerralla valittu korvausehdotus luettelon ensimmäisenä.

Korvaa kaikki yksilölliset merkinnät automaattisesti

Sanat, joilla on vain yksi korvausehdotus, korvautuvat kyselyittä.