Luettelomerkit ja numerointi

Adds numbering or bullets to the current paragraph, and lets you edit format of the numbering or bullets.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Luettelomerkit ja numerointi

Muotoilu-palkissa napsauta

Icon

Luettelomerkit käytössä / poissa käytöstä

Numerointi ja numerointityylit

Luetelmien välttäminen yksittäisissä kappaleissa

Luettelomerkit ja numerointi -valintaikkunassa on seuraavat välilehdet:

Luettelomerkit

Katsellaan erilaisia, käytettävissä olevia luetelma- eli luettelomerkkityylejä.

Huomautus-kuvake

Kappaleiden luettelomerkit ja numeroinnit ovat tuettuja vain Writerissa, Impressissä and Draw'ssa.

Numerointityyppi

Katsellaan erilaisia, käytettävissä olevia numerointityylejä.

Jäsennys

Katsellaan erilaisia tyylejä, joita voidaan käyttää hierarkkisiin luetteloihin. LibreOffice tukee yhdeksää jäsennystasoa luettelohierarkiassa.

Kuvat

Katsellaan erilaisia kuvia, jotka ovat käytettävissä luetelmien luetelmasymboleina.

Sijainti

Asetetaan numeroidun tai luettelomerkatun listan sisennys, välistys ja tasaus.

Asetukset

Asetetaan numeroitujen tai luetelmaluetteloiden muotoiluasetukset. Tarvittaessa voidaan käyttää muotoilua luettelohierarkian yksittäiselle tasolle.