Kiinan muunnos

Muunnetaan valittu kiinalainen kirjoitus yhdestä kiinalaisesta kirjoitusjärjestelmästä toiseen. Jos mitään tekstiä ei ole valittu, koko asiakirja muunnetaan. Komento on käytettävissä vain, kun aasialaisten kielten tuki on otettu käyttöön Työkalut - Asetukset - Kieliasetukset - Kielet -sivulla.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Tools - Language - Chinese Conversion. Asian language support must be enabled.


Conversion Direction

Select the conversion direction.

Traditional Chinese to simplified Chinese

Muunnetaan kiinan perinteiset kirjoitusmerkit yksinkertaistetuiksi kirjoitusmerkeiksi. Napsautetaan OK-painiketta valitun tekstin muuntamiseksi. Jos tekstiä ei ole valittuna, koko asiakirja muunnetaan.

Simplified Chinese to traditional Chinese

Muunnetaan kiinan yksinkertaistetut kirjoitusmerkit perinteisiksi kirjoitusmerkeiksi. Napsautetaan OK-painiketta valitun tekstin kääntämiseksi.Jos tekstiä ei ole valittuna, koko asiakirja käännetään.

Common Terms

Common terms are words that have the same meaning in traditional and simplified Chinese but are written with different characters.

Translate common terms

Muunnetaan sanat, joissa on kaksi tai useampia yhteisiä merkkejä yhteisten termien luettelossa. Kun luettelo on käyty läpi, jäljelle jäänyt teksti käännetään merkki kerrallaan.

Muokkaa termejä

Avataan Muokkaa sanastoa -valintaikkuna, jossa voidaan muokata muunnostermien luetteloa.