Tausta

Asetetaan taustaväri tai taustakuva.

Käyttäjä voi määrittää

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Kappale - Tausta-välilehti

Valitse Muotoilu - Fontti - Tausta-välilehti

Valitse Muotoilu - Kuva - Tausta-välilehti

Choose Format - Frame and Object - Properties - Area tab

Valitse Muotoilu - Sivu - Tausta-välilehti

Valitse Muotoilu - Sivu - Ylätunniste - Lisää-painike

Valitse Muotoilu - Sivu - Alatunniste - Lisää-painike

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Background tab

Valitse Lisää / Muotoilu - Osa - Tausta-välilehti

Sivun taustavärin tai -kuvan määrääminen (vesileima)

Täyttö

Valitaan käytettävän taustan tyyppi.

Värin käyttö taustana

Taustaväri

Napsautetaan taustana käytettävää väriä. Taustavärin poistamiseksi napsautetaan Ei täyttöä -valintaa.

Korostus-kuvake, jossa punainen viiva ja kynä

Highlight Color

Taustaväri-kuvake, jossa maalipurkki ja punainen alapalkki

Taustaväri

Käytetään nykyistä korostusväriä valitun tekstin taustaan. Jos tekstiä ei ole valittuna, napsautetaan Korostus-kuvaketta, valitaan korostettava teksti ja napsautetaan uudestaan Korostus-kuvaketta. Korostusväri vaihdetaan napsauttamalla Korostus-kuvakkeen viereistä nuolivalitsinta ja sitten napsauttamalla aiottua väriä.

Esikatselukenttä

Kentässä esikatsellaan käsiteltävää valintaa.

Kuvan käyttö taustana

Tiedosto

Sisältää tietoja kuvatiedostosta.

Näyttökenttä

Esitetään kuvatiedoston polku.

Linkitä

Linkitetään (rasti) tai upotetaan (ei rastia) kuvatiedosto työstettävään tiedostoon.

Esikatselu

Esitetään tai piilotetaan valitun kuvan ennakkoesitys.

Selaa

Paikallistetaan taustaksi käytettävä kuvatiedosto ja napsautetaan sitten Avaa-painiketta.

Tyyppi

Määritetään taustakuvan esitystapa.

Sijainti

Valitaan tämä vaihtoehto ja napsautetaan sitten paikkaa kohdistusruudukossa.

Alue

Kuvaa venytetään täyttämään kokonaan valitun kohteen tausta.

Vierekkäin

Kuvaa toistetaan peittämään kokonaan valitun kohteen tausta.

Esikatselukenttä

Kentässä esikatsellaan käsiteltävää valintaa.