Aasialaiset merkit

Tehdään aasialaisten kielten tiedostojen solujen tai kappaleiden typografiset asetukset. Aasialaisten kielten tuen sallimiseksi, valitse Työkalut - Asetukset - Kieliasetukset - Kielet, sitten rasti Aasialaiset kielet käytössä-ruutu Parannettu kielituki -alueella. Aasialaisen typografian asetukset ohitetaan HTML-asiakirjoissa.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Kappale - Aasialaiset merkit -välilehti (ei HTML:ssä)

Choose View - Styles - open context menu of an entry and click Modify/New - Asian Typography tab

Rivinvaihdot

Määritellään aasialaisten kielten rivinvaihtoasetukset.

Käytä rivien alussa ja lopussa kiellettyjen merkkien luetteloa

Merkinnällä estetään luetteloitujen merkkien aloittamasta tai lopettamasta riviä. Merkit sijoitetaan uudestaan joko edelliselle tai seuraavalle riville. Rajoitettujen merkkien luettelon muokkaamiseksi valitaan - Kieliasetukset - Aasialainen asettelu.

Salli riippuva välimerkitys

Merkinnällä estetään pilkkujen ja pisteiden rivinvaihto. Sen sijaan nämä merkit lisätään rivin loppuun, vaikka sivun marginaaliin.

Apply spacing between Asian and non-Asian text

Inserts a space between ideographic and alphabetic text.