Lisää OLE-objekti

Lisätään OLE-objekti käsiteltävään asiakirjaan. OLE-objekti lisätään joko linkkinä tai upotettuna objektina.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Lisää - Objekti - OLE -objekti

Avaa Lisää-palkki ja napsauta

OLE-objekti-kuvake, jossa arkilla OLE

OLE-objekti

Huomautus-kuvake

OLE-objekteja ei voi siirtää leikepöydän kautta tai vetää ja pudottaa toisiin tiedostoihin.

Tyhjät ja toimimattomat OLE-objektit ovat läpinäkyviä.

Luo uusi

Luodaan uusi, valittavaan objektityyppiin perustuva OLE-objekti.

Objektilaji

Valitaan luotavan asiakirjan tyyppi.

Luo tiedostosta

OLE-objekti luodaan olemassa olevasta tiedostosta.

Tiedosto

Valitaan OLE-objektina lisättävä tiedosto.

Tiedosto

Kirjoitetaan sen tiedoston nimi, joka halutaan linkittää tai upottaa, tai napsautetaan Etsi-painiketta tiedoston paikallistamiseksi.

Etsi

Paikallistetaan lisättävä tiedosto ja napsautetaan sitten Avaa.

Linkitä tiedostoon

Rastimalla valintaruutu OLE-objekti lisätään linkkinä alkuperäiseen tiedostoon. Jos valintaruutu on tyhjä, OLE-objekti upotetaan asiakirjaan.