Väripaletti

Esitetään tai piilotetaan väripaletti. Esillä olevan väritaulukon muokkaamiseksi valitaan Muotoilu - Alue ja napsautetaan sitten Värit-välilehteä.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Näytä - Työkalurivit - Väripaletti

Napsautetaan käytettävää väriä. Käsiteltävän tiedoston objektin täyttövärin muuttamiseksi valitaan ensin objekti ja sitten napsautetaan väriä. Valitun objektin viivan värin vaihtamiseksi napsautetaan kakkospainikkeella väriä. Tekstiobjektin tekstin värin muuttamiseksi , tekstiobjektia kaksoisnapsautetaan, valitaan teksti ja sitten napsautetaan väriä.

Väripaletin väri voidaan myös vetää ja pudottaa dian osapiirrokseen.

Vihje-kuvake

Väripaletin irrottamiseksi napsautetaan palkin harmaata aluetta ja vedetään. Väripaletin kiinnittämiseksi paletti vedetään otsikkopalkista ikkunan reunaan.