Muokkaa linkkejä

Lets you edit the properties of each link in the current document, including the path to the source file. This command is not available if the current document does not contain links to other files.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muokkaa - DDE-linkit

Huomautus-kuvake

Kun linkkejä sisältävä tiedosto avataan, näkyy kehotus linkkien päivittämiseen. Riippuen siitä, mihin linkitetyt tiedostot on tallennettu, päivitysprosessi voi viedä useita minuuttejakin.

Huomautus-kuvake

Kun ladataan tiedostoa, jossa on DDE-linkkejä, näkyy kehotus linkkien päivittämiseen. Ohita päivitys, jos et halua muodostaa yhteyttä DDE-palvelimeen.

Luettelossa näkyvän linkin kaksoisnapsautus avaa Muuta linkkiä -ikkunan, jossa voidaan valita toinen kohde linkille.

Lähdetiedosto

Näytetään polku lähdetiedostoon.

Elementti

Kentässä näkyy lähdetiedoston viimeksi tallettaneen sovelluksen nimi, mikäli se on tiedossa.

Tyyppi

Luettelossa nähdään lähdetiedoston tyyppi.

Tila

Luettelossa nähdään lisätietoja lähdetiedostosta.

Automaattinen

Linkki päivitetään tiedostoa avattaessa. Lähdetiedoston muutokset näkyvät sitten linkissä. Linkitetyt kuvatiedostot voidaan päivittää vain komennolla. Vaihtoehto ei näy kuvatiedostoille.

Automaattinen-vaihtoehto on käytössä vain DDE-linkeille. DDE-linkin voi lisätä kopioimalla sisältöä yhdestä tiedostosta ja liittämällä sen Muokkaa - Liitä määräten -toiminnolla, jossa rastitaan Linkitä-ruutu. Koska DDE on tekstipohjainen linkitysmenetelmä, vain näkyvät desimaalit kopioidaan kohdetaulukkoon.

Manuaalinen

Merkitsemällä määrätään, että linkki päivitetään vain Päivitä-painikkeella.

Päivitä

Päivittää valitun linkin niin, että uusin tallennettu versio linkitetystä tiedostosta näkyy nykyiseen asiakirjaan.

Muuta

Vaihdetaan valitun linkin lähdetiedostoa.

Katkaise linkki

Painikkeella katkaistaan linkki lähdetiedoston ja nykyisen asiakirjan väliltä. Viimeisin päivitetty lähdetiedoston sisältö jää työstettävään asiakirjaan.