Asiakirjan ominaisuudet

Valintaikkunassa esitetään käsiteltävän asiakirjan ominaisuuksia, mukaan luettuna tilastoja, kuten sanojen määrä, ja tiedoston luomispäivämäärä.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Ominaisuudet

Ominaisuudet-valintaikkunassa on seuraavat välilehdet:

Yleistä

Sisältää tiedoston perustietoja.

Kuvaus

Välilehdellä on käyttäjän antama kuvaus asiakirjasta.

Mukautetut ominaisuudet

Käyttäjän sallitaan sijoittaa asiakirjaansa muokattuja tietokenttiä.

Suojaus

Tehdään käsiteltävän asiakirjan salasana-asetukset.

Fontti

Embed document fonts in the current file.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Huomautus-kuvake

Käyttöoikeuksista riippuen kaikki Ominaisuudet-valintaikkunan välilehdet eivät saata olla käyttäjälle näkyviä.