Käyntikortti

Suunnittele ja toteuta oma käyntikorttisi. Voit valita useista vakiokokoisista mitoista tai luoda uudet mitat kortille.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Tiedosto - Uusi - Käyntikortit

Materiaali

Käyntikortti voi olla valittavaa vakiokokoa tai koko voidaan määritellä Muotoilu-välilehdellä.

Käyntikortit

Määritetään oman käyntikortin ulkonäkö.

Henkilökohtainen

Sisältää henkilökohtaista tietoa käyntikorttia varten. Sen asettelu valitaan Käyntikortit-välilehdeltä.

Liiketoiminta

Sisältää yhteystietoja käyntikorttiin, jossa käytetään 'Business Card, Work' -luokan asettelua. Käyntikorttien asettelut valitaan Käyntikortit-välilehdeltä.

Muotoilu

Tehdään arkin muotoilumääritykset.

Asetukset

Tehdään lisämäärityksiä tarroille ja käyntikorteilla, mukaan luettuna tekstin synkronointi ja tulostinasetukset.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.