Ohjattu kaavion luonti - Kaaviotyyppi

Kaaviotyyppi valitaan ohjatun kaavion luonnin ensimmÀiseltÀ sivulta.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Insert - Chart...

Icon

Insert Chart

LisÀtietoja ohjausobjekteista saa painamalla Vaihto+F1 ja osoittamalla kohdetta.

Kaaviotyypin valinta

1. Perusvalinta kaaviotyypiksi tehdÀÀn napsauttamalla jotain riveistÀ PylvÀs, Palkki, YmpyrÀ ja niin edelleen.

Riippuen peruskaaviotyypistÀ ikkunan oikean reunan valikoima muuttuu.

2. Valinnaisesti napsautetaan jotain vaihtoehtoa. Kun ohjatun toiminnon asetuksia muutetaan, asiakirjan esikatselussa nÀkyy miltÀ kaavio tulee nÀyttÀmÀÀn.

Painamalla vaihto+F1 ja osoittamalla ohjausobjekteja voidaan lukea laajennetut vihjetekstit.

Napsauttamalla Valmis-painiketta millÀ tahansa ohjatun toiminnon sivulla se suljetaan ja kaavio luodaan valitsevilla asetuksilla.

Napsauttamalla Seuraava-painiketta nÀhdÀÀn seuraava ohjatun toiminnon sivu. Ikkuna vasemmalla reunalla olevasta luettelosta valitsemalla pÀÀstÀÀn myös valitulle sivulle.

Napsauttamalla Edellinen-painiketta siirrytÀÀn edelliselle ohjatun toiminnon sivulle.

Napsauttamalla Peruuta-painiketta suljetaan ohjattu toiminto ilman kaavion luontia.