Tasaus

Muutetaan kaavio-otsikon kohdistusta.

Kaikki vaihtoehdot eivÀt ole valittavissa kaikille selitteille. Esimerkiksi 2D- ja 3D-objektien selitteille on erilaiset asetukset. (2D = kaksiulotteinen, tasomainen)

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Otsikko (Kaaviot)

KierrÀ tekstiÀ

MÀÀritetÀÀn asteikkotunnusten suuntaa. Napauttamalla ABCD-kiekon kehÀÀ mÀÀrÀtÀÀn kirjoituksen kaltevuuden.

ABCD-kiekko

KehÀn napsautus mÀÀrittÀÀ tekstin suunnan. Kiekon keskellÀ kirjaimen "ABCD" vastaavat uutta asetusta.

Kirjaimet pÀÀllekkÀin

Teksti juoksee pystysuunnassa pinomaisesti ruutu merkittynÀ.

Huomautus-kuvake

Jos mÀÀritetÀÀn pystysuuntaiset x-akselin selitteet, teksti voi leikkautua asteikkoviivalla.

Astetta

KenttÀÀn voi syöttÀÀ suunnan asteluvun.

Huomautus-kuvake

Selitteille voi tulla esittÀmisongelmia, jos kaavio on liian pieni. TÀmÀn voi vÀlttÀÀ joko suurentamalla nÀkymÀÀ tai pienentÀmÀllÀ kÀytettyÀ fonttia.