Arvosarja

Valintaikkunassa muutetaan valitun arvosarjan ominaisuuksia. Valintaikkuna tulee nÀkyviin, kun valintana on arvosarja ja valitaan Muotoilu - Muotoile valinta. Osa ominaisuuksista esiintyy vain 2D- ja osa vain 3D-kaavioissa.

Huomautus-kuvake

TÀssÀ tehdyt muutokset vaikuttavat koko arvosarjaan. Esimerkiksi vÀrin vaihtaminen vaihtaa kaikkien arvosarjaan kuuluvien osatekijöiden vÀrin.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Muotoile valinta - Arvosarja -valintaikkuna (Kaaviot)

Viiva

Asetetaan valitun tai piirrettÀvÀn viivan muotoiluasetukset. Voidaan myös lisÀtÀ nuolenpÀÀt viivoihin tai muuttaa kaaviosymboleita.

Alue

TehdÀÀn valitun piirrosobjektin tÀyttöasetukset.

LÀpinÀkyvyys

Asetetaan valittuun objektiin kÀytettÀvÀn tÀytön lÀpinÀkyvyys.

MÀÀrÀtÀÀn kÀytettÀvÀ muotoilu ja fontti.

Arvopisteiden otsikot

Avataan Arvopisteiden otsikot -valintaikkuna, jossa voidaan asetella arvojen otsikot.

Y-virhepalkit

X tai Y -virhepalkit -valintaikkunaa kÀytetÀÀn vaihteluvÀlin esittÀmiseen 2D-kaavioissa.

Asetukset

TÀtÀ vÀlilehteÀ kÀytetÀÀn joidenkin erityisten kaavioiden asetusten mÀÀrittÀmiseen. Asetukset-vÀlilehden sisÀltö vaihtelee kaaviotyypin mukaan.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.